Inschrijving Special Olympics Regionale Spelen in Haarlemmermeer geopend

geplaatst op 04 mei 2015

Op zaterdag 26 september 2015 organiseert Sportservice Haarlemmermeer, in samenwerking met Stichting Special Olympics Nederland en verschillende lokale sportverenigingen, Special Olympics Regionale spelen in Haarlemmermeer. Op deze dag komen zo'n 500 deelnemers met een verstandelijke beperking in actie in het Sportcomplex Koning Willem- Alexander en op het Arnoldus Sportpark in Hoofddorp. Hockey, atletiek, tennis, judo turnen, tafeltennis en zwemmen zijn de zeven sporten die aan bod komen. Doe jij ook mee? Je kunt je nu inschrijven!

Alle sporters met een verstandelijke beperking (vanaf 8 jaar) zijn welkom om deel te nemen aan het evenement. De dag begint met een spectaculaire openingsceremonie om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur met een sluitingsceremonie. Daartussenin doe je mee aan een leuk toernooi in de sport van jou keuze.

Voor de individuele sporten kun je jezelf inschrijven en voor de teamsporten dien je zelf een team samen te stellen. Op de dag zelf is een begeleider per sporter of team verplicht. Verder is het belangrijk dat je de regels van de sport waar je je voor inschrijft kent, maar je hoeft niet aan een bepaald niveau te voldoen. Iedereen mag meedoen!