Eerste editie Buiten Thuis Festival in Ambonpleinbuurt

Persbericht Buiten Thuis Buurtfestival

Eerste editie Buiten Thuis Festival in Ambonpleinbuurt

Diverse buurtorganisaties organiseren dag voor bewoner

Ook als de herfst begint staat de Indische Buurt in volle bloei. Op zaterdag 26 september organiseert burencollectief A la Rue het Buiten Thuis Festival op het Ambonplein in Amsterdam Oost. Het wordt daarbij ondersteund door buurtbewoners en maatschappelijke organisaties (zoals Roads, Civic).

Buiten Thuis Buurtfestival, dit jaar een primeur, is een gezellig klein festival met een huiskamersfeer op de pleinen. Er zijn bands en dj’s uit de buurt en voorstellingen door kinderen en volwassenen. Daarnaast kun je meedoen met een salsa workshop, een party nagel workshop of lekker ontspannen tijdens een yoga sessie. Tussen 18.00 en 19.00 wordt er een gezond en betaalbaar menu geserveerd en nodigen we iedereen uit om op het plein te komen dineren en eten te delen.

Line up: De Draver Boys, Eva Sur Seine, Casual Acoustics, Jan Modaal, DJ Frankie Needles (Roest), de ACCU huisband en DJ Jasper Middelberg (Noorderlicht).

Volg de laatste ontwikkelingen van de Line-up en workshops op facebook.com/BuitenThuis

In het kort

Buiten Thuis Festival @ Indische Buurt

Zaterdag 26 september 2015 12:00 – 23.30

Ambonplein, Batjanstraat, Obiplein

Gratis Entree

In samenwerking met:

Accu, Civic, Roads, Diversiteitsland, Dynamo, Bankjescollectief, JPT, Seleccio, Wellness 1926, Stichting MOI, Eigen Haard, Stadsdeel Oost, Pieter Nieuwland, Tante Gerritje.

Met dank aan:

Stadsdeel Oost, Fonds voor Oost, Eigen Haard

###einde persbericht###