Speciaal tribunevak ouderen FC Utrecht

21 september 2015

Persbericht

Aanmelden via Ouderenfonds

Speciaal tribunevak ouderen FC Utrecht

BUNNIK/UTRECHT – FC Utrecht opent zaterdag 26 september als eerste betaald voetbalclub een tribunevak speciaal voor ouderen. Senioren van 65 jaar en ouder krijgen zo de mogelijkheid om samen met leeftijdsgenoten tegen gereduceerde prijzen in Stadion Galgenwaard een wedstrijd te bekijken. Vak G, aan de zijkant van de hoofdtribune is vanaf zaterdag omgetoverd tot ouderenvak. Taxibusjes kunnen vlakbij komen om de ouderen af te zetten en ook is er een garderobe voor rollators.

Het Ouderenvak is een initiatief van FC Utrecht en het Nationaal Ouderenfonds. “Wij zijn heel blij met dit speciale vak,” zegt Marcel Harms, hoofd evenementen van het Nationaal Ouderenfonds. “Er zijn veel ouderen, die heel graag naar het voetbal gaan kijken, maar dit niet meer doen omdat ze het teveel gedoe vinden: de hoge trappen van het stadion, het gedrang. Het speciale ouderenvak zorgt ervoor dat ze weer zorgeloos van een wedstrijd kunnen genieten.”

Zaterdag 26 september speelt FC Utrecht om 18.30 uur thuis tegen SC Cambuur. Voorafgaand aan deze wedstrijd vindt een wedstrijd plaats van de Old Stars van FC Utrecht. Ouderen, die komende zaterdag graag in De Galgenwaard op het speciale tribunevak willen plaatsnemen, kunnen hiervoor kaarten bestellen via het Nationaal Ouderenfonds, via: http://evenementen.ouderenfonds.nl of bellen naar 0900 – 6080100 (lokaal tarief).