Vier kanjers uit de Noordkop zien 24 uur lang af voor het goede doel


DEN HELDER, 20150717 -- Op 26 en 27 september 2015 gaan Ilse Cappel, Ritchie Peperkoorn, Paul Alvares en Johan Zorg (team:Inspire) zowel mentaal als fysiek de strijd aan met zichzelf tijdens de MudMasters 24h. Dit alles voor Judo2inspire, een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen in binnen- en buitenland.

Vierentwintig uur lang zullen de deelnemers van deze speciale editie hardlopen, klimmen, kruipen maar vooral afzien. Een unieke sportieve ervaring en een boost voor het zelfvertrouwen. Door samen te werken worden obstakels overwonnen. Aangezien dit ook de kernwaarden zijn van Judo2inspire was het goede doel snel gevonden.

Judo staat niet alleen symbool voor samen sporten, maar ook voor respect tonen en zorgen voor elkaar. De kinderen leren omgaan met winst en verlies, krijgen zelfvertrouwen en treden de toekomst positief en met kracht tegemoet. Judo2inspire geeft kansarme kinderen het bewustzijn, het geloof, de lef en de inspiratie om een nieuwe kansrijke weg in te slaan en te blijven bewandelen. Datzelfde bewustzijn, geloof, lef en inspiratie zullen Ilse, Ritchie, Paul en Johan nodig hebben om de MudMasters 24h tot een goed einde te brengen.

MudMasters 24h is de eerste 24-uurs run van Europa. Na de introductie van obstacle running in Nederland in 2011, werd het tijd voor een nieuwe Mud-Master uitdaging. Op 26 en 27 september zullen de meest fanatieke, onvermoeibare en best getrainde diehards ter wereld worden uitgedaagd om in 24 uur zoveel mogelijk rondes af te leggen op het hindernisparcours.

Aangezien het de eerste 24-uurs run van Europa is, zal er veel pers aanwezig zijn. Team Inspire is nog op zoek naar sponsoren voor dit unieke evenement. Ook hopen zij naast naamsbekendheid voor Judo2inspire een leuk bedrag naar deze stichting te kunnen overmaken.

Meer info: http://www.mudmasters.nl/ http://www.judo2inspire/ http://www.facebook.com/TeamInspireMM24

Sponsporen:    Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u mailen naar teaminspire@outlook.com





Team Inspire