Koffieochtenden voor mantelzorgers


29-09-2015: Het Steunpunt Mantelzorg Oldebroek nodigt mantelzorgers uit de gemeente Oldebroek van harte uit om naar de maandelijkse koffieochtend voor mantelzorgers te komen.

Deze vinden plaats op 30 september, 28 oktober, 25 november en 16 december van 10.00 tot 12.00 uur. De locatie is Dorpshuis Wezep, Zuiderzeestraatweg 500 in Wezep.

Wie zijn mantelzorgers?

Iemand die langer dan drie maanden, acht uur per week of meer zorgt voor een ziek of gehandicapt familielid, buur of vriend is mantelzorger. Zij hebben een persoonlijke band met degene die zij verzorgen.

Wie zijn welkom op de koffieochtenden?

Iedereen die mantelzorger is, ongeacht de ziekte of beperking van de persoon voor wie men zorgt. Bijvoorbeeld een ouder van een kind met autisme, een partner van iemand met MS, een kind van een ouder met een beroerte/CVA en naastbetrokkenen van iemand met de ziekte van Alzheimer. De
koffieochtenden zijn ook geschikt om even afstand te nemen van de zorgsituatie thuis.

Meer weten?

Voor meer informatie en vragen kunt u bellen of mailen met de Consulenten Informele Ondersteuning: Marieke van de Ruitenbeek en Jolanda van Outersterp. Zij zijn bereikbaar via het Sociaal Team Oldebroek. Tel. (0525) 63 83 33 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 16.30 uur). E-mail:
sociaalteam@oldebroek.nl.