Struinkaart 'Allemaal Maashorst': lekker weg in eigen regio


Maak voordelig kennis met 29 bijzondere, verrassende activiteiten in de regio met de 'Struinkaart Allemaal Maashorst'. Deze kaart is een initiatief van IVN Brabant om te laten zien hoeveel mooie burgerinitiatieven, maar ook initiatieven van ondernemers er zijn in de regio.

Lekker weg in eigen regio!

Bij alle aanbieders op deze Struinkaart kun je met korting deelnemen aan activiteiten die veelal speciaal voor deze Struinkaart zijn opgezet. Van een wandeling met schaapsherder, kruidenworkshop of mountainbikelessen, tot heerlijke tapas arrangementen en 10% korting korting bij restaurants.
Niet alleen de bekende plekken in De Maashorst kunnen worden bezocht, maar juist ook de onbekende pareltjes van bewoners en lokale ondernemers!

Verkrijgbaar bij o.a. de VVV

De Struinkaart Allemaal Maashorst is tot 1 november te koop bij o.a. de VVV agentschappen, Ambassadeurs van de Maashorst en deelnemers aan de Struinkaart. Op www.demaashorst.nl/struinkaart zijn alle verkoopadressen te vinden. De Struinkaart kost 5,- euro voor volwassenen en 2,50 euro voor
kinderen t/m 14 jaar. Daarvoor ontvang je ruim 150,- euro voordeel op de prachtige activiteiten bij alle deelnemers aan de Struinkaart. Volg ook www.facebook.com/allemaalmaashorst en ontvang meer informatie over de Struinkaart.

* twitter
* facebook