3e Energiecafe Boekel Energie


Op dinsdag 6 oktober organiseert energiecooeperatie Boekel Energie weer een Energiecafe voor leden en geinteresseerden (niet-leden). Tijdens dit Energiecafe willen we het onder andere gaan hebben over woningisolatie en de voor- en nadelen van zonneboilers. Ook blikken we terug op het geslaagde
collectieve zonnepanelen project. Het Energiecafe start om 20.00 uur en vindt plaats in het lunchcafe in Nia Domo (het lunchcafe is vanaf 19.45 uur geopend.

De werkgroepen hebben niet stilgezeten en willen graag de nieuwtjes met u delen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

* We willen u kennis laten maken met Stichting 't Huis warm, een initiatief van Energie Uden en Boekel Energie en ondersteund door de Provincie Noord-Brabant.
* Stichting 't Huis warm (www.thuiswarm.nl) ondersteunt woningeigenaren bij het isoleren van hun woning en heeft als doel om zoveel mogelijk woningeigenaren te helpen om het energielabel met twee of meer stappen te verhogen.
* Het geslaagde collectieve zonnepanelen-project van Boekel Energie zal worden geevalueerd. Vragen als `Hoe hebben de deelnemers het ervaren?', `Wat kan beter?' en `Is er animo voor een tweede ronde?' zullen hierbij aan bod komen.
* Een gastspreker zal u uitleggen wat de voor- en nadelen zijn van een zonneboiler.
* Als laatste onderdeel zullen we u meenemen in de zin of onzin van het schoonmaken van zonnepanelen.

Het Energiecafe is ook bedoeld om andere ideeen te lanceren of vragen te stellen. We hopen tijdens deze avond dan ook veel ideeen van u te horen zodat Boekel Energie deze in 2016 op zou kunnen pakken. Natuurlijk is het ook mogelijk om op deze avond lid van Boekel Energie te worden en van alle
voordelen gebruik te maken.

Hopelijk mogen wij u op 6 oktober verwelkomen in ons Energiecafe!