Herinrichting Kerkplein en Markt van start


Herinrichting Kerkplein en Markt van start

Op maandag 5 oktober begint de gemeente met de herinrichting van het Kerkplein en de Markt. De riolering en de bestrating worden vernieuwd en er worden bomen geplant rondom de kerk.

Deze werkzaamheden komen voort uit de visie genaamd Agenda binnenstad. Deze visie is samen met inwoners, ondernemers en organisaties gemaakt.

Afsluiting kruising Koestraat- Markt tussen 7 en 14 oktober
Tussen 5 oktober en begin december wordt er gewerkt aan het Kerkplein en de Kerkhofstraat. Van woensdag 7 tot en met woensdag 14 oktober is de Markt niet bereikbaar vanaf de Koestraat. Deze afsluiting is nodig voor het aansluiten van de nieuwe riolering op het bestaande rioolstelsel. De Markt
is deze week bereikbaar via de Kerkhofstraat. Het eenrichtingsverkeer dat normaal geldt in de Kerkhofstraat wordt tijdelijk opgeheven.

Werkzaamheden Kerkhofstraat
Van eind oktober tot begin december is de Kerkhofstraat afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. Woningen en bedrijven blijven te voet bereikbaar. De parkeerplaatsen aan de Kerkhofstraat kunnen tijdens deze werkzaamheden niet gebruikt worden. De bevoorrading van winkels kan door de
werkzaamheden soms anders verlopen dan gebruikelijk. Een alternatieve route wordt ter plaatse met borden aangegeven.

Werkzaamheden Markt
Van 10 januari 2016 tot eind maart 2016 volgen werkzaamheden aan de Markt. Eind 2015 hoort u meer over de gevolgen van deze werkzaamheden voor verkeer en bereikbaarheid.

Meer informatie
www.hattem.nl/binnenstad.