Inkoop dagbesteding en beschut werk 2016


29 september 2015

Inkoop dagbesteding en beschut werk 2016

[IMG]

Dagbesteding

Alle aanbieders die in 2015 een raamovereenkomst hadden met de gemeente Almere voor niet-arbeidsmatige dagbesteding en arbeidsmatige dagbesteding/beschut werk ontvangen eind september/begin oktober een brief waarin staat of de raamovereenkomst wordt verlengd. In de brief staat ook wat de
maximale tarieven zijn voor 2016. Indien de afgesproken tarieven in de raamovereenkomst van een aanbieder lager zijn dan de maximale tarieven voor 2016, dan zijn deze van toepassing.

Nieuwe aanbieders

Onder nieuwe aanbieders verstaan we aanbieders die nog geen raamovereenkomst hebben afgesloten met de gemeente Almere, maar die wel al dagbesteding bieden via bijvoorbeeld de Wet langdurige zorg, persoonsgebonden budgetten of clienten uit andere gemeenten. Deze aanbieders kunnen voor 2016 een
raamovereenkomst krijgen met de gemeente Almere, mits ze voldoen aan de gestelde eisen in de aanbesteding van 2014 voor perceel 1 en/of 2. De aanbestedingsstukken zijn te vinden op TenderNed.

Startende aanbieders wordt aangeraden om eerst in onderaannemerschap van een bestaande aanbieder ervaring op te doen of om zich aan te sluiten bij overkoepelende cooeperaties of stichtingen van aanbieders van dagbesteding. De gemeente kan u hierbij adviseren.

Interesse in een raamovereenkomst?

Heeft u interesse in een raamovereenkomst met de gemeente Almere voor niet-arbeidsmatige dagbesteding en/of arbeidsmatige dagbesteding/beschut werk? Stuurt u dan een e-mail naar concerninkoop@remove-this.almere.nl onder vermelding van 'Dagbesteding 2016' in het onderwerpveld.