Maatjes om samen mee te bewegen


Wilt u (weer) in beweging komen en zoekt u hierbij een maatje? Wilt u naar de sportclub gaan, wandelen of fietsen, maar doet u dit liever niet alleen? Dan is een `beweegmaatje' misschien iets voor u. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Met iemand samen bewegen is leuker en makkelijker vol te houden. In Naarden is er een groep enthousiaste beweegmaatjes die graag met u in beweging komen! Dit zijn speciaal opgeleide vrijwilligers die het leuk vinden om hun enthousiasme voor sporten of bewegen met u te delen.

Leeftijd speelt geen rol

Er zijn vrijwilligers voor alle leeftijdsgroepen. Misschien bent u 30 of 40 en wilt u samen met een beweegmaatje hardlopen of een stuk fietsen. Dat kan. Maar ook wanneer u rond de 80 bent en het leuk zou vinden om samen met iemand een stukje te wandelen met uw rollator, is voor u een
beweegmaatje beschikbaar. Uiteraard bekijken we per aanvrager zorgvuldig welke vrijwilliger het best bij hem of haar zou passen.

Aanmelden

Wilt u graag samen met een beweegmaatje in beweging komen? Dan kunt u zich aanmelden via info@buurtsportcoachnaarden.nl. Bellen kan ook: maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur naar 06 13 96 65 20.