Publieksinformatienummer i.v.m. crisisnoodopvang asielzoekers Briell..


Actueel >> Nieuws >> Nieuwsberichten

Gemeente Brielle ontvangt naar aanleiding van de berichtgeving over de geplande crisisnoodopvang van asielzoekers in Sportcomplex Dukdalf verschillende vragen en opmerkingen. Ook leest de gemeente de reacties op social media. Van de opmerkingen (zowel positief en negatief) wordt notie genomen.

De gemeente hoopt de vragen op dit moment zo veel mogelijk te beantwoorden met de meest gestelde vragenlijst welke op de website te lezen is onder www.brielle.nl/asielzoekers. Deze wordt waar nodig doorlopend aangevuld.

Op individuele vragen en opmerkingen via Facebook, Twitter en andere social mediakanalen kan de gemeente op dit moment niet reageren.

Publieksinformatienummer geopend

Voor vragen heeft de gemeente een publieksinformatienummer geopend waar u met uw vragen terecht kunt. Dit nummer luidt 0181-471340. Het nummer is overdag te bereiken tussen 09:00-17:00 uur. U wordt hier persoonlijk te woord gestaan.

Bewonersinformatieavond

Vanavond, woensdag 30 september om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur) is er een bewonersinformatieavond in het Dijckhuis aan de Dijckpotingen in Vierpolders. Hier zal de burgemeester het besluit van het college nader toelichten. Verder is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan het
college.