Getuigen gezocht van straatroof


Getuigen gezocht van straatroof

Laatste update:
30-09-2015 | 10:54

Almere - Op dinsdagavond 29 september werd een jongen beroofd van zijn telefoon. De politie zoekt getuigen.

Rond 18.50 uur fietste een 13-jarige jongen over het Penseelpad. Ter hoogte van de busbaan bij de Meindert Hobbemastraat zag hij drie personen aan de overkant lopen. Een van hen stak over en sprak de jongen aan. Hij vroeg hem naar de tijd en de jongen pakte zijn telefoon uit zijn zak om te
kijken hoe laat het was. Op dat moment pakte de verdachte de telefoon vast en wilde hem uit de hand van het slachtoffer trekken. De twee andere personen stonden er inmiddels ook bij. Het slachtoffer probeerde zijn telefoon nog vast te houden, maar voelde zich zodanig bedreigd dat hij hem
uiteindelijk toch losliet. De verdachten renden weg in de richting van de Mesdagstraat.

Signalementen

Verdachte een is degene die de telefoon pakte en is een donkere man van omgeveer 1,75 meter lang. Hij had kort zwart haar en droeg een blauwe jas met daaronder een donkere spijkerbroek.





De tweede verdachte is een donkere man van ongeveer 1,70 meter met kort zwart haar. Hij droeg een zwarte jas en een donkere spijkerbroek.





De derde verdachte is ook een donkere man van ongeveer 1,70 meter met kort zwart haar. Ook hij droeg een zwarte jas en een donkere spijkerbroek. Hij rende het hardst van de drie.

Iets gezien?

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben of over meer informatie beschikken die kan helpen bij het oplossen van deze zaak, contact op te nemen met de politie in Almere via 0900-8844. Wilt u zich liever anoniem melden dan kan dat vian 0800-7000.