De eerste dromen zijn binnen!


Brommerronde door de dorpen

Om te komen tot een integraal en toekomstbestendig kernenbeleid is gezocht naar een vernieuwende, constructieve en laagdrempelige manier om contact te hebben met inwoners. Vanaf begin september zijn de collegeleden met een bakbrommer op pad om dromen, ideeen en initiatieven op te halen.

Bij de brommer ontstaat vaak ruimte voor gesprek en dromen worden uitgewisseld. Op deze manier wordt getracht juist de "Stille Kracht" in de dorpen een podium te geven. Met de resultaten van de gesprekken en formulieren gaat de gemeente aan de slag om het kernenbeleid vorm te geven.

De dorpen in

Vanaf september tot en met de eerste week van oktober dit jaar is de bakbrommer wekelijks in een dorp of cluster van dorpen zichtbaar aanwezig op diverse ontmoetingsplaatsen. Nuis, Niebert, Jonkersvaart, Boerakker, Lucaswolde en Noordwijk zijn de afgelopen weken door de collegeleden bezocht.
De eerste enthousiaste reacties zijn binnen. Dromenformulieren zijn ingevuld, maar ook was er tijd voor een gesprek met burgemeester Henk Kosmeijer of een van de wethouders bij de bakbrommer. Deze week staat de bakbrommer in Marum; vrijdagmiddag bij de weekmarkt, zaterdagochtend in het centrum
van Marum en 's middags bij het voetbalveld en korfbalveld te Marum. Bij de bakbrommer kunt u een formulier invullen waar u uw `droom `aan kunt geven m.b.t.
de gemeente Marum. U kunt het ingevulde formulier inleveren bij de bakbrommer en in de melkbus in de hal van het gemeentehuis in Marum. U bent van harte welkom.

Meer informatie:

Op de Facebookpagina www.facebook.nl/droomtotproject kunt u de ontwikkelingen van het project volgen. U kunt ook mailen naar mailadres vandroomtotproject@marum.nl[IMG]