Werkzaamheden kruispunt Huiswaarderweg (N245)-Ring Alkmaar West (N9)


30 september 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland werkt van donderdag 8 tot en met maandag 12 oktober 2015 aan het kruispunt van de Huiswaarderweg (N245) met de Ring Alkmaar West (N9).

Om de hinder voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken, vinden de werkzaamheden plaats in de avond, nacht en in het weekend.

De provincie verlengt bestaande opstelstroken en legt nieuwe opstelstroken aan. Ook worden de verkeerslichten vernieuwd.

Minder rijstroken beschikbaar

Van donderdag 8 op vrijdag 9 oktober zijn tussen 20.00 en 05.00 uur minder rijstroken beschikbaar op zowel de N9 als de Huiswaarderweg. Indien noodzakelijk worden kortdurende verkeersstops ingelast.

Afsluiting aansluiting Huiswaarderweg

Van vrijdag 9 oktober 20.00 uur tot maandag 12 oktober 05.00 uur wordt de aansluiting van de Huiswaarderweg op de N9 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. De N9 zelf blijft open
voor doorgaand verkeer, maar er zijn in beide richtingen minder rijstroken beschikbaar. Tankstation Firezone aan de Huiswaarderweg is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar.

Herinrichting

De werkzaamheden maken deel uit van de herinrichting van de kruispunten van de Ring Alkmaar West (N9) met de Bergerweg, Huiswaarderweg (N245) en Terborchlaan (N512) van eind september tot en met eind oktober 2015.

Meer informatie

Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis), of per mail: infobu@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/Alkmaar (Ring Alkmaar West) en
Twitter (@ProvincieNH).

De provincie Noord-Holland werkt samen met Rijkswaterstaat, gemeente Alkmaar en gemeente Bergen aan de herinrichting van de kruispunten van de Bergerweg, Huiswaarderweg (N245) en Terborchlaan (N512) met de Ring Alkmaar West (N9). Doel is het verbeteren van de verkeersveiligheid en
doorstroming, wat ook de leefbaarheid in de omgeving ten goede komt.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel