Cursus Gedichten schrijven en boekbinden in de KunstKamer Marum


Op donderdagavond 1 oktober a.s. begint in de Kunstkamer een cursus gedichten schrijven.
Een keer in de veertien dagen van 19.30 - 21.00 uur. In zes avonden wordt aandacht besteed aan het verwoorden van gedachten, die soms uit je onderbewustzijn lijken te komen. Je maakt kennis met verschillende dichtvormen en met werk van verschillende dichters.

Kosten en opgave

Kosten EUR 50,-- dit is inclusief koffie/thee en een hand-out met informatie. Vooraf opgeven bij:

* dijkstrasmit@hetnet.nl[IMG]
tel 0594 - 54 93 88.

De cursus wordt gegeven door Bert Weggemans uit Niebert. Vanaf 2010 houdt hij zich dagelijks bezig met het lezen en schrijven van poezie. Hij schrijft zowel in het Nederlands als in de streektaal van het Westerkwartier. Ook is hij lid van de Schrijverskring Mien Westerkwartier.

Altijd al willen leren boekbinden?

Of leren hoe een aantal gedichten op een creatieve wijze gepresenteerd kunnen worden, recepten bundelen en cadeau geven aan iemand etc.
Onder de enthousiaste leiding van Hennie Schurink (De Bindstraat) worden cursisten bekend gemaakt met de beginselen van het boekbinden en zijn er creatieve ideeen te bedenken om het boekbinden toe te passen in een bijzondere uitvoering.

Details

Welkom in de KunstKamer Raadhuisstraat 12 in Marum op 14 en 28 oktober van 19.30 - 21.30 uur. Kosten EUR 25 inclusief koffie/thee. Opgeven bij ineke.kroese@planet.nl[IMG].