Werkzaamheden Grotestraat en Emmikhovensestraat


Werkzaamheden Grotestraat en Emmikhovensestraat

Vanaf week 41 (de week van 5 oktober) wordt gestart met de werkzaamheden in de Grotestraat tussen de kruising Mr. van Coothstraat en de Emmikhovensestraat (fase 6). Kort daarna pakt de aannemer ook de Emmikhovensestraat (fase 7) aan. Het gaat hierbij om het gedeelte tussen de Grotestraat en de
Heulstraat.

Het verkeer wordt door middel van bebording op de juiste wijze omgeleid. Op de tekening (PDF, afbeelding) is de locatie van de werkzaamheden in beeld gebracht, met in het blauw de omleidingsroutes .

Deze werkzaamheden duren, afhankelijk van de (weers-) omstandigheden t/m week 46. Hierna zijn de wegen weer open voor het verkeer.

Bereikbaarheid parkeerterreinen De Els-Noord en De Els-Zuid
Tijdens de werkzaamheden zijn de parkeerterreinen De Els-Noord en De Els-Zuid bereikbaar via de Mr. van Coothstraat vanuit het zuiden, via de Wilhelminastraat - Burgemeester Van der Klokkenlaan of Burgemeester Verwielstraat - Floris V-laan.

Meer informatie
Heeft u omtrent de werkzaamheden nog vragen, neem dan contact op met M. du Pont, toezichthouder van de gemeente Waalwijk, bereikbaar via het emailadres mdupont@waalwijk.nl of M. van der Lans, projectleider van de gemeente Waalwijk, bereikbaar via het emailadres mvanderlans@waalwijk.nl. U kunt
ook bellen naar telefoonnummer (0416) 683 456 of contact opnemen met de uitvoerder van de aannemer A. Nieuwkoop, telefoonnummer (0416) 279 569.

Terug

* Gepubliceerd: 30-9-2015