Nieuwe website voor promotie van de Hoeksche Waard(30-09-2015)


Wat biedt de Hoeksche Waard (toekomstige) bewoners en (potentiele) ondernemers? Sinds deze maand biedt www.beleefhoekschewaard.nl een mooi platform om het aanbod in de etalage te zetten.

De Hoeksche Waard biedt mogelijke `vestigers' volop ruimte voor hun dromen en wensen. De oproep hieraan gekoppeld luidt dan ook "beleef de ruimte".

Oproep: draag bij

De kracht van de website wordt voor een groot deel bepaald door de kracht van het aanbod. Het doel is niet om een compleet overzicht van aanbod te tonen, maar wel om een zo aantrekkelijk mogelijke etalage te tonen en dit te linken aan partijen in de Hoeksche Waard.

Laat dus weten welk aanbod volgens u op de website thuis hoort. U kunt teksten en beelden mailen naar isabelle@conversation-next.nl. Daarnaast wordt het zeer gewaardeerd wanneer ook op de eigen websites wordt verwezen naar www.beleefhoekschewaard.nl.

Gezamenlijk wordt op die manier de Hoeksche Waard op de kaart gezet.

Regioprofilering

De website is onderdeel van de gezamenlijke aanpak van de regioprofilering die dit jaar van start is gegaan als project vanuit het Pact van de Waard.

Ook is er de Facebook pagina www.facebook.com/dehoekschewaard die sinds de start al meer dan 150.000 individuen heeft bereikt met een maandelijks gemiddelde van 60.000 personen. Een groot deel hiervan woont overigens buiten de Hoeksche Waard.

Naast online activiteiten zijn er ook regelmatig `offline' activiteiten, zoals promotie-acties, deelname aan beurzen en bijeenkomsten voor `Hoeksche Waard fans'.

Samenwerking

De gezamenlijke partijen op het gebied van ondernemen, wonen, overheid, economie, onderwijs en zorg zijn er trots op deze impuls te geven aan de promotie van dit prachtige gebied. Opvallend daarbij is dat de mensen in en rondom de Hoeksche Waard enorm trots zijn op de regio.

Van harte kijken onderstaande partijen er naar uit om gezamenlijk - en hopelijk met uw organisatie - de inspanningen voort te zetten.