Officiele opening Sport- en Welzijnscentrum De Schilp


Gepubliceerd op: 30 september 2015

Woensdag 30 september brachten de wethouders Rene van Hemert en Nicole Dierdorp ter gelegenheid van de officiele opening een bezoek aan Sport- en Welzijnscentrum De Schilp aan de Schaapweg.

De gemeenteraad ging op 16 juni akkoord met de keuze van het college van B&W om het beheer en de exploitatie van De Schilp per 1 juli toe te vertrouwen aan Optisport Exploitaties BV uit Gorichem. Marcel van der Heijde (links op de foto) van Optisport verwelkomde de wethouders.

Meer info De Schilp op http://www.optisport.nl/deschilp

Directeur Marcel van der Heijde van Optisport (links) verwelkomt de wethouders Van Hemert en DierdorpDirecteur Marcel van der Heijde van Optisport (links) verwelkomt de wethouders Van Hemert en Dierdorp

Zie ook

* Rijswijk kiest exploitant Optisport voor De Schilp

Logo Optisport, klik voor meer info nieuwe uitbater Schilp

De gemeente Rijswijk onderzoekt al enige tijd hoe zij het beheer en de exploitatie van sportcentrum De Schilp kan toevertrouwen aan een externe marktpartij. In september 2014 heeft het college van burgemeester en wethouders vier partijen gevraagd een aanbieding te doen om deze taken over
te nemen. Na een uitgebreide selectieprocedure is Optisport Exploitaties BV uit Gorinchem als winnaar uit de bus gekomen. Op 10 februari heeft het college besloten in principe met deze exploitant in zee te gaan.

* Deel Officiele opening Sport- en Welzijnscentrum De Schilp aan de Schaapweg op Facebook
* Twitter