Klankbordgroep herindeling HSSM


De klankbordgroep herindeling is ingesteld om de betrokkenheid van de gemeenteraden bij het proces van herindeling vorm te geven. Alle fracties uit de raden van de drie gemeenten, Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde, zijn in de klankbordgroep vertegenwoordigd.

Openbare vergaderingen

De vergaderingen van de klankbordgroep worden in de raadzaal van het gemeentehuis van Slochteren georganiseerd en zijn openbaar toegankelijk voor inwoners en andere geinteresseerden.

De agenda's en de vergaderstukken worden gepubliceerd op de website klankbordgroep.hssmnet.nl. De vergaderingen worden via deze website live uitgezonden. Vergaderstukken en archiefbeelden van de vergaderingen zijn ook te raadplegen via de (iPad-app) HSSM.

De eerstvolgende vergadering staat gepland op 10 november 2015 om 19.30 uur.

Voorzitter

De klankbordgroep heeft een onafhankelijk voorzitter. Dit is met ingang van 22 september 2015 de heer Theunis Piersma. De heer Piersma heeft veel ervaring opgedaan binnen de lokale overheid, onder meer als burgemeester van Wunseradiel (15 jaar) en wethouder van Tytsjerksteradiel.

Meer

Meer informatie over de samenstelling van de klankbordgroep en de vergaderingen van de klankbordgroep is te vinden op klankbordgroep.hssmnet.nl.