Milieustraat houdt Open Huis


Op zaterdag 10 oktober 2015 houdt de milieustraat van 10.00-15.00 uur Open Huis. De dag staat in het teken van afval scheiden en verwerken.
Bent u benieuwd naar wat er met uw afval gebeurt of heeft u vragen over afval scheiden? Kom dan naar de Montageweg 1 in Emmeloord!

Wethouder onthult graffiti kunstwerk

Op een van de wanden van het nieuw geplaatste KCA-depot is een graffiti-decoratie aangebracht. Het kunstwerk is gemaakt door Klaver 5 Different Designs uit Zwolle.
De ontwerper is Stefan Alberts. Wethouder Andries Poppe onthult het kunstwerk zaterdagochtend omstreeks 11.00 uur.

Meerijden met een veegmachine?

Lijkt het u leuk om eens mee te rijden met een veegmachine? Dit kan tijdens het Open Huis. Ook kunt u de medewerkers van de milieustraat vragen stellen over het scheiden van afval en zij vertellen u graag over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast laten HVC Afvalverwerking en Hoeben Metalen
door middel van demonstraties zien wat er gebeurt met uw afval.

Woont u in het buitengebied? Kom dan vooral langs!

Als u in het buitengebied woont, verandert de inzameling van GFT per 1 november 2015. Wilt u hier alles over weten? Kom dan vooral naar het Open Huis en stel uw vragen.

Gewoon uw afval brengen kan ook

Op 10 oktober kunt u natuurlijk ook gewoon uw afval brengen. De milieustraat is geopend van 9.30 - 16.00 uur.

Gemeente Noordoostpolder vindt het belangrijk dat inwoners hun afval scheiden. Want als we afval goed scheiden houden we de afvalstoffenheffing lager en sparen we het milieu.