Informatiebijeenkomst Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Ondersteu..


Op 13 oktober a.s. organiseert gemeente Sittard-Geleen, ook namens gemeente Schinnen, een informatiebijeenkomst voor ZZP'ers in het kader van de Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening Ondersteuning. Deze deelovereenkomst regelt voorwaarden voor ZZP'ers die in aanmerking willen komen voor Zorg in
Natura in het kader van de Wmo (ondersteuning aan 18+).

We willen tijdens de bijeenkomst als gemeente nog eens uitleggen hoe de arrangementen in elkaar zitten en wat we hiermee willen bereiken. Verder willen we een toelichting geven op de inkoopprocedure, iWmo, gegevensknooppunt (GGK), CAK en leveranciersmanagement.

Onderwerpen doorgeven

Als u zelf nog vragen/onderwerpen/aandachtspunten voor deze bijeenkomst heeft, dan kunt u die aan ons doorgeven via inkoopwmo@sittard-geleen.nl
Tenslotte zijn we op zoek naar mensen die zorg leveren via een vernieuwend concept (waarmee geexperimenteerd wordt en dat nog niet algemeen gebruikt wordt op de markt). Als u hierover iets wilt vertellen tijdens de bijeenkomst, laat dit dan ook aan ons weten!

Plaats en tijd

De bijeenkomst op 13 oktober vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in de Raadszaal van het stadhuis in Geleen. Graag vragen wij u om u uiterlijk 6 oktober aan te melden. Dat kan via inkoopwmo@sittard-geleen.nl (o.v.v. uw functie, uw naam en contactgegevens, titel: Informatiebijeenkomst ZZP).