Fort Buitensluis... op weg naar de volgende missie!


Tijdens de raadsvergadering van 29 september kregen de raadsleden en aanwezigen een spectaculaire promotiefilm te zien over Fort Buitensluis. Deze film geeft aan welke kansen er zijn om van het fort een mooie trekpleister te maken voor Cromstrijen en de hele Hoeksche Waard.

Vanaf vandaag is de film op you tube te zien en op de site van Fort Buitensluis. De film is gemaakt door HWmedia uit Numansdorp.

IFrame

3000 bezoekers

Sinds 1 januari 2015 beheert Stichting Fort Buitensluis tijdelijk het fort. Deze stichting zet zich in voor het behoud van het fort. Zij wil graag dat het fort toegankelijk wordt voor alle inwoners van de Hoeksche Waard en daarbuiten. Ruim 3000 bezoekers bezochten de afgelopen maanden Fort
Buitensluis in Numansdorp. Open monumentendag was een groot succes. Op een dag kwamen zelfs ruim 500 mensen.

Historisch onderzoek

In oktober start een werkgroep met een onderzoek naar de historie van het fort. Wilt u graag meewerken aan dit historisch onderzoek? Stuur dan een e-mail naar info@fortbuitensluis.nl. Begin oktober is de eerste startbijeenkomst.

Vrijwilligers

Stichting Fort Buitensluis is altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor bijvoorbeeld de restauratie van de gebouwen, het opzetten van cursussen en dergelijke. Heeft u interesse? Neem dan contact op met de stichting via info@fortbuitensluis.nl of bezoek de pagina
van de stichting www.fortbuitensluis.nl.

Fort bezoeken?

Intussen blijft het Fort beschikbaar voor het ontvangen van groepen bezoekers, fotoreportages en dergelijke. Kijk voor openingstijden en meer informatie op www.fortbuitensluis.nl.