Citymarketing Live met als thema Toerisme


Geplaatst: 28-9-2015

Tijdens de bijeenkomst van City Marketing Lelystad was het thema Toerisme. Directeur van City Marketing Lelystad, Tony Merkelbach, opende de bijeenkomst en was gastheer.

Wethouder Ed Rentenaar gaf tijdens deze bijeenkomst een presentatie over het belang van toerisme en recreatie voor Lelystad en onze deelname in de Metropool Regio Amsterdam.

Belang van toerisme

Wethouder Ed Rentenaar gaf tijdens deze bijeenkomst een presentatie over het belang van toerisme en recreatie voor Lelystad en onze deelname in de Metropool Regio Amsterdam. Zijn presentatie eindigde met de film, die gemaakt is door Amsterdam Cruise Port, waarin de bezienswaardigheden van
Lelystad te zien zijn. Ook werd stilgestaan bij onze toeristische successen door City Marketing Lelystad.

Hierna werd door de voorzitter van de beroepsvereniging voor de chartervaart BBZ, Sicko Heldoorn (tevens burgemeester Dantumadiel), de prijs uitgereikt aan wethouder John van den Heuvel en Joop van Diest, directeur Bataviahaven, omdat Lelystad voor de vierde maal op rij uitgeroepen is tot de
beste charterhaven van Nederland. Als laatste gaf Gert-Jan Hospers een bevlogen college over de onderlinge verhouding tussen toerisme en citymarketing en de beleving die verschillende doelgroepen hebben. Na afloop was er gelegenheid tot bijpraten onder het genot van een hapje en drankje.