Klaas Verschuure keert terug in Utrechtse gemeenteraad


Klaas Verschuure keert terug in Utrechtse gemeenteraad

klaas2

D66-raadslid Klaas Verschuure keert op 1 oktober terug in de Utrechtse gemeenteraad. Hij zal per direct zijn rol als fractievoorzitter weer opnemen. Verschuure: "Ik mag gelijk beginnen met de Algemene Beschouwingen. Ik heb enorm veel zin om weer aan de slag te gaan!"





Herstel

Klaas Verschuure werd begin juni plotseling opgenomen in het ziekenhuis met de ziekte van Guillan-Barre. Hij heeft toen tijdelijk afstand gedaan van zijn raadszetel om zich volledig te kunnen richten op zijn herstel. "Ik ben er naar omstandigheden heel goed uit gekomen. Nu ben ik hard aan het
trainen om mijn conditie weer op peil te krijgen. Het gevoel in handen en voeten komt weer terug en mijn spierkracht herstelt zich." aldus Klaas Verschuure.

Vervanging

Tijdens zijn afwezigheid werd fractievoorzitter Verschuure vervangen door Indra te Ronde. Vice-fractievoorzitter Lars Roodenburg heeft tijdelijk de rol van fractievoorzitter op zich genomen en keert nu weer terug in zijn oude rol. Klaas Verschuure: "Ik ben heel blij met hoe beide heren mijn
afwezigheid hebben opgevangen! Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor alle kaartjes en beterschapswensen. Ik wil ook graag mijn fractie, en in het bijzonder Lars, bedanken voor hun steun in een moeilijke tijd."