Nyenrode en InterExcellent starten tweede editie IT Regie Management

Samenvatting

Op 30 september 2015 start de 2e editie van de leergang IT Regie Management die is opgezet door Nyenrode Business Universiteit en InterExcellent.

Het programma helpt senior IT-managers zich verder te ontwikkelen tot IT-regisseurs. Centraal staan actuele kennis van IT-ontwikkelingen, veranderkundige vaardigheden en persoonlijk leiderschap. Modules zijn onder andere Regie en regisseur, Demand en Supply Management, Change Management en Management Control, Digitale Transformatie, Risicomanagement en Data management. De deelnemers sluiten het programma af met een persoonlijke business statement en ontwikkelplan.

Sietse Bergstra is managing partner IT Regie Management bij InterExcellent: "We zien een groeiend aantal (interim) IT-managers die ingezet worden om de informatievoorziening over de hele keten werkend te krijgen. Het zijn IT-regisseurs die integraal moeten denken en keten gestuurd opereren. We noemen dat: de kunst van het verbinden."

Prof. dr. Rob Blomme van Nyenrode Business Universiteit en tevens Program Director: "Om hen hierin te ondersteunen hebben wij met InterExcellent in 2014 deze nieuwe leergang ontwikkeld. De feedback van de deelnemers is erg positief en een vergelijkbare opleiding bestaat niet. Na het succes van het 1^e jaar hebben we besloten de leergang voort te zetten."

Op de website www.interexcellent.nl vindt u meer informatie over IT Regie Management.