A2: werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Vught (richting Eindhoven); 30 sept - 1 okt en 3 - 4 oktober | Rijkswaterstaat

A2: werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Vught (richting Eindhoven); 30 sept - 1 okt en 3 - 4 oktober

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 23 september 2015- Laatste update: 23 september 2015 10:45 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan voegovergangen van de A2 ter hoogte van knooppunt Vught. De werkzaamheden vinden plaats aan het viaduct Sterrenbosch ter hoogte van knooppunt Vught richting Eindhoven van woensdag 30 september tot en met donderdag 1 oktober en van zaterdag 3 oktober tot en met zondag 4 oktober.

Het verkeer wordt dan over een rijstrook langs het werkvak geleid. Daarnaast worden op- en afrit (22) St. Michielsgestel van de A2 afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingsroutes en een vermindering van de beschikbare rijstroken rekening te houden met extra reistijd.

Minder rijstroken beschikbaar

In verband met de werkzaamheden aan het viaduct Sterrenbosch ter hoogte van knooppunt Vught wordt het verkeer over een rijstrook geleid langs het werkvak:

* Woensdag 30 september 21.00 uur tot donderdag 1 oktober 06.00 uur.

* Zaterdag 3 oktober 20.30 uur tot zondag 4 oktober 10.00 uur.

De verbindingsweg A2 -A 65 richting Tilburg blijft toegankelijk voor het verkeer. Ook blijft de doorstroming naar de A2 richting Eindhoven beschikbaar voor het verkeer.

Afsluitingen A2

A2 afrit (22) St. Michielsgestel ter hoogte van knooppunt Vught komende vanuit Utrecht

A2 oprit (22) St. Michielsgestel ter hoogte van knooppunt Vught richting Eindhoven

* Woensdag 30 september 21.00 uur tot donderdag 1 oktober 06.00 uur.

* Zaterdag 3 oktober 20.30 uur tot zondag 4 oktober 10.00 uur.

Om het verkeer veilig over een rijstrook te kunnen leiden is het noodzakelijk om de op- en afrit bij St. Michielsgestel af te sluiten.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2015 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op vanAnaarBeter of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).