Wegafsluiting N61 tussen Schoondijke - IJzendijke

Wegafsluiting N61 tussen Schoondijke - IJzendijke

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 28 september 2015- Laatste update: 28 september 2015 11:33 uur

Rijkswaterstaat voert van woensdag 30 september 2015 20.00 uur tot donderdag 1 oktober 6.00 uur en van donderdag 1 oktober 20.00 uur tot vrijdag 2 oktober 6.00 uur werkzaamheden uit aan de N61 tussen de rotondes Lange Heerenstraat (Schoondijke) en IJzendijke. De hoofdrijbaan is daarom wisselend in een richting geheel afgesloten.

Verkeer wordt omgeleid. De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven.

Werkzaamheden

Rijkswaterstaat voert tijdens deze afsluitingen een aantal noodzakelijke werkzaamheden uit. Zo wordt op de aansluiting van de rondweg bij Schoondijke het asfalt vernieuwd en worden op enkele locaties bewegwijzeringsborden vervangen.

Omleiding 1e nacht

In de avond en nacht van woensdag 30 september op donderdag 1 oktober is de hoofdrijbaan tussen de rotondes de Lange Heerenstraat (Schoondijke) en IJzendijke, in de richting IJzendijke, afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de kern Schoondijke > de noordelijke parallelweg. De parallelweg is in een richting beschikbaar. De Oranjestraat, Hofstedenstraat-Oost en de Oranjedijk richting de parallelweg worden afgesloten voor verkeer. Lokaal verkeer kan via de Vestingweg in IJzendijke of via de zuidelijke parallelweg en het viaduct de achterliggende wegen bereiken. Verkeer vanuit IJzendijke naar Schoondijke ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Omleiding 2e nacht

In de avond en nacht van donderdag 1 oktober op vrijdag 2 oktober is de hoofdrijbaan tussen de rotondes IJzendijke en de Lange Heerenstraat (Schoondijke), in de richting Schoondijke, afgesloten. Verkeer wordt al bij Biervliet omgeleid via de noordelijke parallelweg. Deze is in een richting beschikbaar. De Oranjestraat, Hofstedenstraat-Oost en de Oranjedijk richting de parallelweg worden afgesloten voor verkeer. Lokaal verkeer kan via de Vestingweg in IJzendijke of via de zuidelijke parallelweg en het viaduct de achterliggende wegen bereiken. Verkeer van Schoondijke richting Biervliet ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.