3 oktober: Tweedehands kinderkleding en speelgoedbeurs in Zwaanshoek


ZWAANSHOEK, 20150917 -- Inmiddels een begrip in de Haarlemmermeer: de Zwanebloembeurs. Op zaterdag 3 oktober kunt u weer trendy tweedehands kinderkleding en speelgoed kopen. Dit keer wordt er nadrukkelijk herfst- en winterkleding verkocht. Maar denk ook aan sportkleding, boeken en buitenspeelgoed. De winst is voor Basisschool De Zwanebloem.

U bent van harte welkom tussen 10:30 uur en 12:30 uur. Wilt u zelf iets inbrengen? De Zwanebloembeurs zoekt eigentijdse kleding in de maten 62 tot en met 176. Daarnaast ook speelgoed, kinderfietsen, sportkleding of –attributen, nette schoenen of verkleedkleding. U kunt een inschrijfnummer aanvragen via zwanebloembeurs@hotmail.nl. Aanmelden kan tot 30 september maar er is wel een maximum aantal inschrijfnummers.
De verkoper ontvangt 70% van de opbrengst en het resterende bedrag komt ten goede aan Basisschool De Zwanebloem.

De organisatie ligt in handen van een aantal enthousiaste ouders. "Doordat er tweedehands kledingbeurzen in Floriande en Bennebroek zijn gestopt, merken wij dat er steeds meer animo vanuit de omgeving komt. Daarom willen wij graag benadrukken dat de beurs niet alleen bedoeld is voor ouders die in Zwaanshoek wonen, maar dat iedereen  welkom is!”

Gezien de te verwachte drukte tijdens de beurs worden uit veiligheidsoverwegingen geen kleine kinderen en kinderwagens toegestaan.





Zwanebloembeurs