Gratis voorstelling BonteHond in winkelpand Almere Centrum


5 oktober 2015

Gratis voorstelling BonteHond in winkelpand Almere Centrum

[IMG]

Van vrijdag 16 oktober tot en met zondag 1 november speelt theatergezelschap BonteHond Eigen Schuld. Een gratis theatrale beleving in een leegstaand winkelpand die het publiek laat voelen hoe het is om in de schuldsanering te zitten. Geef u op en neem deel!

`Eigen Schuld' neemt het publiek mee langs de verhalen van mensen die door verschillende omstandigheden in de schuldsanering terecht zijn gekomen. Deelnemers aan `Eigen Schuld' ontvangen bij het startpunt een imago, het doel is om deze niet te verliezen. Acteurs nemen de deelnemers mee naar
een leegstaand winkelpand waar zij worden blootgesteld aan de verleidingen van deze tijd: het is zaak de juiste keuzes te maken en het gevecht aan te gaan met de eigen vooroordelen. Lukt dit niet, en zijn de deelnemers niet binnen een uur weer buiten, dan is het toch echt hun Eigen Schuld.

Deelnemen

Wilt u deelnemen aan `Eigen Schuld'? Kijk dan voor de actuele speellijst op www.bontehond.net en meld u aan via millie@remove-this.bontehond.nl. Er is per voorstelling plek voor slechts 30 deelnemers, dus wacht niet te lang met aanmelden. `Eigen Schuld' is geschikt voor 10 jaar en ouder.

BonteHond

BonteHond maakt brutaal, toegankelijk theater voor jong publiek en publiek dat zich jong voelt. Vanuit standplaats Almere speelt het gezelschap in theaters, buurthuizen, op festivals, op scholen en op locatie door heel Nederland en Belgie. `Eigen Schuld' is onderdeel van het
Publiekswerkingsprogramma van BonteHond. Hiermee wil het theatergezelschap de drempel verlagen om naar theater te gaan. Publiekswerkingsprojecten spelen op ongewone locaties, gaan over actuele thema's en zijn gratis te bezoeken.