Open dag Sportpark Krekelzank op 17 oktober


Op vrijdag 16 oktober vindt in een korte bijeenkomst voor genodigden om 16.00 uur de opening van het nieuwe park Krekelzank plaats. De openingshandelingen worden verricht door wethouder Pustjens, gedeputeerde Koopmans en de schooldirecteur mevr. Van den Hoorn.

Op zaterdag 17 oktober vindt vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur een open dag plaats. Tijdens deze open dag kan iedereen een kijkje komen nemen in het park met zijn nieuwe accommodaties (school, kinderopvang, tennisgebouw, sporthal).

Plek voor iedereen

De afgelopen jaren is hard gewerkt om een prachtig sportpark te realiseren met verschillende voorzieningen. Er is een nieuw kindcentrum gebouwd. Daarnaast heeft de tennisvereniging een nieuwe accommodatie gekregen, is sporthal De Sjirp verkleind en opgeknapt en heeft ook het openbaar gebied
een facelift ondergaan. Het geheel is ingebed in een parkachtige omgeving. Er is een plek gecreeerd voor jong en oud, waar onderwijs, kinderopvang, sport en recreatie hand in hand gaan.

Sport, spel & creativiteit

De hele dag staat in het teken van sport, spel en creativiteit. Kinderen kunnen aan de hand van een activiteitenkaart deelnemen aan verschillende activiteiten van onder andere de voetbalclub, tennisclub, heemkundevereniging en kindcentrum de Eik. Op elke plek in het park is er voor jong en oud
iets te beleven. De activiteitenkaart wijst vanzelf de weg er naar toe. In de sporthal is bijvoorbeeld een sportparcours uitgezet, waar ze kunnen turnen, badmintonnen, judoen en handballen. Met een volle kaart krijgen de kinderen zelfs een verrassing! Daarnaast organiseert BIND sportleraar
Baron Prickett buiten speelse activiteiten en vinden er in de sporthal de hele middag (tot 16.00 uur) demonstraties plaats.

Met dank aan

De herontwikkeling van het sportpark is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Limburg en bijdragen van Landschapspark Susteren en woningstichting Woongoed 2-Duizend.