Kavelactie in Nobelhorst


6 oktober 2015

Kavelactie in Nobelhorst

logo aktiekavels

Wil jij aan de slag met het bouwen van jouw eigen droomhuis, maar kan je hier nog wat extra hulp bij gebruiken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Voor 2 kavels in Nobelhorst geldt een speciale actie. Koop je een van deze twee kavels, dan betalen wij mee in de kosten die je maakt voor een
architect of bouwbegeleider. Dit is tot een maximum bedrag van EUR 5000,= inclusief btw per kavel.

Als je zelf je huis gaat bouwen dan komt er veel op je af. Jij bepaalt hoe je eigen huis eruit komt te zien, van binnen en van buiten. Ook de bouw regel en plan je zelf. Waarschijnlijk is dit niet iets wat je elke dag doet. Daarom kan je ervoor kiezen om bepaalde zaken aan anderen over te
laten. Architecten en bouwbegeleiders kunnen je helpen bij het ontwerpen en bouwen van jouw droomhuis.

In Nobelhorst geldt deze kavelactie voor kavel NH028 en NH029. In ons aanbod van zelfbouwkavels kan je de betreffende kavels vinden. En de voorwaarden vind je terug op de kavelpaspoorten van de aktiekavels.

Waar moet je op letten

. De actie voor deze 2 kavels loopt tot het einde van dit jaar. In deze periode kan je kosteloos een actiekavel reserveren. Bij het reserveren van de kavel dien je de gestelde tijdlijn en termijnen aan te houden.

. De gemaakte kosten voor het inschakelen van een architect en/of bouwbegeleider (met een maximum van EUR 5.000 incl. btw) worden verrekend bij het notariele transport van de grond. Je dient hiervoor tijdig een factuur of overeenkomst met betalingsverplichting te overhandigen.

. De kavelactie in Nobelhorst geldt alleen voor de kavels NH028 en NH029.

. De complete voorwaarden van deze kavelactie worden opgenomen in de reserverings- en koopovereenkomst van de desbetreffende actiekavel. Wanneer je de kavel komt reserveren neemt de adviseur van de Kavelwinkel het proces en de actievoorwaarden uitgebreid met je door.

Meer informatie over de kavelactie, kan je hier vinden.