Bootcamp en zaalvoetbal in de herfstvakantie


Sportservice 't Gooi organiseert, in opdracht van de gemeente, in de herfstvakantie twee sportevenementen voor de jeugd: een bootcamp en een zaalvoetbaltoernooi.
Doe jij mee aan het zaalvoetbaltoernooi?
Doe jij mee aan het zaalvoetbaltoernooi?

Zaalvoetbal

Op maandag 19 oktober kunnen jongens en meisjes in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar de strijd met elkaar aangaan. Het zaalvoetbaltoernooi wordt gehouden in sporthal De Blijk in Nederhorst den Berg en start om 14.00 uur. Om 16.00 uur worden de prijzen uitgereikt.

Bootcamp

In sporthal Eikenrode wordt dinsdag 20 oktober een bootcamp georganiseerd voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De bootcamp start om 15:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Bootcamp is een methode bedacht om Amerikaanse soldaten te trainen. Touwtrekken, tijgeren, klimmen, springen, kruipen, estafettes,
balspelen, tikspelen en nog veel meer. Bezweet, maar met een lach op je gezicht, ga je weer naar huis!

Informatie

Zaalschoenen zijn verplicht en de deelname aan beide evenementen is gratis. Voor het zaalvoetbaltoernooi en de bootcamp kun je je aanmelden via jnaus@sportservicehetgooi.nl. Heb je nog vragen of wil je wat meer informatie? Mail dan naar bovenstaand adres of bel op maandag of dinsdag naar Joey
Naus, tel: (035) 655 95 72. Wil je op de hoogte blijven van komende activiteiten? Kijk dan op Facebook: www.facebook.com/SportservicehetGooi.