Cederhof week 41


Diverse activiteiten Cederhof.

Tabletcursus Android voor beginners

In november starten de vrijwilligers van het Digitaal Lokaal weer met een beginnerscursus voor het gebruik van Android. In vier ochtenden leert u werken met uw eigen tablet.
Kosten: EUR 20,00 per persoon.
Aanmelden via de inloopspreekuren van `De Wegwiezer' op dinsdag- en vrijdagochtend of via telefoonnummer 0113 - 34 34 74.

Sociaal Cafe Wemeldinge

Vrijdag 9 oktober 2015 vanaf 09.30 uur vertelt een vrijwilliger van Noodopvang De Bevelanden over hun crisisopvang. De interkerkelijke stichting Open Huis heeft als doel het opvangen en het bieden van hulp aan mensen in acute noodsituaties, alsmede het voor hen organiseren van tijdelijke
huisvesting en begeleiding. De toegang van het Sociaal Cafe is gratis en u bent van harte welkom.

Vrijwilligers gezocht

Cederhof welzijn is op zoek naar vrijwilligers die eens per week een paar uurtjes vrij hebben om met iemand in rolstoel te gaan wandelen of gezellig een kopje koffie te drinken en een praatje te maken. Interesse? Neem dan snel contact op.

ANBO-middag: filmdocumentaire Koersk

In 2000 zonk de Russische atoomonderzeeer de Koersk in de Barentszzee. Alle opvarenden kwamen om. De berging werd gegund aan de Nederlandse bedrijven Mammouth en Smit-Tak. Op 10 oktober 2015 is de ANBO-middag in handen van een (ex)-medewerker van Smit-Tak met de filmdocumentaire over de
berging van de Koersk, dia's over de sleepvaart, hulpverlening op zee, bergingswerk en sleepvaart ten behoeve van offshore, et cetera.
Iedereen is welkom.

Datum: 10 oktober 2015
Tijd: 14.00 uur
Plaats: Dorpshuis De Vroone
Kosten: Voor niet-ANBO-leden EUR 8,00 (inclusief koffie/thee).

Hoofdlocatie Cederhof Welzijn Inloopspreekuur "de Wegwiezer"
Cederlaan 9, 4421 BZ Kapelle Dinsdag 10.00 - 12.00 uur:
Tel: 0113-343474 Gebouw de Basis, Bruelisstraat 21, Kapelle
info@cederhof.eu Vrijdag 10.00 - 12.00 uur:
Dorpshuis De Wemel, Dorpsplein 1, Wemeldinge

Meer info: www.cederhof.eu, www.vrijwilligerskapelle.nl of loop binnen bij "de Wegwiezer".