Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Uitnodiging en age..


[IMG]

Op dinsdag 13 oktober aanstaande vindt er een commissievergadering plaats. Deze vergadering start om 19.30 uur en vindt plaats in het gemeentehuis te Budel, zaal Baronie Cranendonck.

De voorzitter is Ton Dijkmans.

In de raadsvergadering besluit de raad over voorstellen van het college. Om tot een goed besluit te komen, of om op de hoogte te blijven van lopende zaken, is er twee weken voor de raadsvergadering een vergadering van de adviescommissie. Tijdens deze commissievergadering verzamelen de
raadsleden informatie en kunnen zij een (voorlopig) standpunt meedelen.

Praat met de raad! Aanmelden & meepraten

Inwoners en vertegenwoordigers van verenigingen en instellingen kunnen worden uitgenodigd, of zich aanmelden om mee te praten tijdens de bespreking van een onderwerp in de vergadering van de adviescommissie. Aanmelden kan tot 24 uur voor het begin van de vergadering. Voor meer informatie, of
om u aan te melden voor het meepraten tijdens de vergadering, neemt u contact op met de griffier Peer-Jan Bemelmans. Hij is bereikbaar via e-mail (p.bemelmans@cranendonck.nl) of 0495 - 431 134.

De agenda en de stukken zijn te raadplegen via het Raadsinformatiesysteem op www.cranendonck.nl en www.ibabs.eu. De vergadering van de adviescommissie is ook te volgen via een livestream. Ga daarvoor naar http://portal.companywebcast.com/cranendonck.

Voor alle bestemmingsplannen kan de volgende site geraadpleegd worden: http://1706.ropubliceer.nl/.