Inschrijving geopend voor conferentie over herziening en examinering


07-10-2015 - `Herziening en examinering: bent u de schakel tot goed resultaat?' Dat is het onderwerp van de volgende conferentie van het Servicepunt examinering mbo. Op 6 november bent u vanaf 10.00 uur van harte welkom in het Postillion Hotel in Bunnik.

Programma
Tijdens de conferentie staat de examinering van de herziene kwalificatiedossiers centraal. Hoe gaat u hier gezamenlijk op een valide manier mee om? Tijdens de conferentie wisselen we kennis en ervaringen uit. De dag start met de Examenagenda mbo 2015-2020, gevolgd door gesprekken over kansen
en knelpunten voor de examinering van de herziene dossiers, een markt met examenleveranciers en workshops over herziening en examinering. Bekijk het hele programma.

Voor wie?
De doelgroep van de conferentie bestaat uit leden van (de)centrale (sub)examencommissies en medewerkers van mbo-scholen die zich bezig houden met examinering en/of herziening.

Aanmelden
U kunt zich tot 16 oktober aanmelden via het inschrijfformulier. De kosten voor deelname aan de conferentie bedragen EUR 50,-. Na 27 oktober kunt u uw inschrijving niet kosteloos annuleren. Wij brengen na die datum het volledige bedrag in rekening.

Meer informatie
www.examineringmbo.nl
examineringmbo@mbodiensten.nl

Bron/Auteur: