Lever de restcontainer in!


Enkele weken geleden zijn de grijze restafvalcontainers huis aan huis opgehaald. De terugname is goed verlopen. Een groot aantal inwoners heeft een container overgenomen en veel containers zijn opgehaald. Dank voor uw medewerking!

Toch blijkt dat we nog een aantal containers missen van mensen die de container niet hebben gekocht en ook niet hebben ingeleverd. Deze oproep is dan ook voor hen.

Inleveren

Het is mogelijk dat u om wat voor reden dan ook vergeten en/of niet in staat bent geweest om de container aan de straat te zetten. Voor deze mensen wordt nu de laatste kans geboden om de grijze restafvalcontainers in te leveren. Van woensdag 4 november tot en met vrijdag 6 november wordt nog
een laatste ophaalronde gereden.

Zet uw lege, grijze container op 4 november om 07.30 uur aan de straat. Vooraf is niet aan te geven op welke dag/tijdstip de inzamelaar van de container bij u in de straat is. U mag er voor kiezen de container 's nachts buiten te laten staan.

Heeft u vragen neem dan contact op met het Milieu Informatie Centrum (MIC) bereikbaar op (gratis) telefoonnummer 0800-0230336.

Aankoop

Wij bieden u ook de laatste kans om de container alsnog over te nemen. Hiervoor moet u EUR 11,62 voor een 140 l of EUR 12,65 voor een 240 l container overmaken op rekening van de gemeente Reusel-De Mierden: NL65 BNGH 0285 0071 06. Vermeld hierbij uw adres.

Als u geen gehoor geeft aan deze oproep (kopen of inleveren) sturen wij u een rekening voor de overname van de container.