Gemeente Gilze en Rijen: Vrijwilligerscompliment 2015


07 oktober 2015

Onder andere de verkeersregelaarsgroep Gilze-Rijen kreeg in 2013 een vrijwilligerscompliment. (Foto Dagpauwoog Design, Margot Wijbrans)

Er zijn veel vrijwilligers actief in onze gemeente. Hun inzet is erg belangrijk en waardevol. Ze brengen veel tot stand. Het college waardeert deze vrijwillige inzet zeer. Als blijk van waardering willen burgemeester en wethouders een aantal vrijwilligers dit jaar met een
vrijwilligerscompliment bedanken.



Organisaties en verenigingen melden aan

Natuurlijk waardeert het college alle vrijwillige inzet in onze gemeente. Maar voor het vrijwilligerscompliment is de gemeente op zoek naar die vrijwilligers die eens extra in het zonnetje gezet mogen worden. Organisaties en verenigingen die met vrijwilligers werken, hebben een brief ontvangen
met de vraag om juist die vrijwilligers aan te melden voor het compliment.

Heeft uw organisatie geen brief ontvangen en werkt u wel met vrijwilligers die hiervoor in aanmerking komen? Stuur dan een mail naar cora.den.besten@gilzerijen.nl. U ontvangt dan alsnog informatie hoe u uw vrijwilliger(s) kunt aanmelden.

De invulling van het compliment blijft nog even een verrassing. De aangemelde vrijwilligers ontvangen het compliment in de tweede week van december.