Gratis woningcheck brandveiligheid senioren


Gratis woningcheck brandveiligheid senioren

De hele maand oktober staat in het teken van veiligheidsbewustzijn rondom brand. Dit jaar staat het landelijke thema `Verklein de kans op brand' centraal en richt de campagne zich op niet-zelfredzame senioren en groepen die de groep niet zelfredzame senioren kunnen bereiken. Senioren (60+) in
de regio Noord- en Oost-Gelderland kunnen zich van 1 tot en met 30 oktober aanmelden voor een gratis woningcheck door de brandweer.

Brandweer Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) gaat senioren in de regio bezoeken om hen bewust te maken van de kans op brand en hoe de kans op brand kan worden verkleind.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden van 1 tot en met 30 oktober door te bellen naar 055 548 3333 (alleen tijdens kantooruren). U kunt zich ook per mail aanmelden via brandveilig@vnog.nl. Er is een beperkt aantal woningchecks te vergeven.

Zelf woningcheck uitvoeren?

Via een makkelijk te doorlopen checklist kunt u zien hoe brandveilig uw woning eigenlijk is. De checklist is te vinden op brandweer.nl. Meer informatie over de Brandpreventieweken is te vinden op www.brandpreventieweek.nl.