Man bij schietincident Rotterdam om het leven gekomen


Man bij schietincident Rotterdam om het leven gekomen

Laatste update:
08-10-2015 | 01:09

Rotterdam - Bij een schietincident in een portiekflat aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam is op 7 oktober een man om het leven gekomen. Hoewel politie, ambulance en een mobiel medisch team na de melding van het incident snel ter plaatse waren, mocht hulp niet meer baten. De man stierf ter
plekke aan zijn verwondingen.

Wat er rond 20.50 uur precies in de portiekflat gebeurde, wordt nog volop onderzocht. Wel lijkt duidelijk dat het schietincident zich binnen heeft afgespeeld en dus niet - zoals in sommige media gemeld werd - buiten op straat.

Buurtonderzoek
De politie is direct na de melding een buurtonderzoek gestart. Daarnaast brengen forensisch rechercheurs de portiekflat, het trappenhuis en andere ruimten in beeld en zoeken zij naar eventuele sporen.

Politie zoekt getuigen
Het schietincident vond rond 20.50 uur plaats op de Zevenkampse Ring, in het gedeelte tussen de Citer en de Piccolo, aan de kant met de even huisnummers. Is u op woensdagavond 7 oktober voor of na 20.50 uur daar iets verdachts opgevallen? Heeft u bijvoorbeeld gezien dat na het schietincident
een of meerdere mensen wegvluchtten? Of heeft andere informatie die helpt in het onderzoek? Belt u dan met de Rotterdamse politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Rijnmond-Oost. Anoniem belt u naar 0800-7000.