Op 8 november vindt de gratis taxatiedag van De Utrechtse Schatkamer..


RTV Utrecht zoekt op 8 november nieuwe kunstschatten voor het programma De Utrechtse Schatkamer. Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in om uw kunst, antiek of curiosa te taxeren. Heeft u nog een voorwerp in huis waarvan u altijd al de waarde heeft
willen weten? Bezoek dan de eerste gratis taxatiedag op zondag 8 november bij Oud London in Zeist. Begin 2016 start vervolgens een nieuwe serie van De Utrechtse Schatkamer.

Data en locatie
Op zondag 8 oktober is De Utrechtse Schatkamer taxatiedag bij Oud London, Woudenbergseweg 52 3707 HX Zeist . Ruim 200 jaar geleden vestigde Jean de Sain, soldaat uit het leger van Napoleon, zich aan de huidige Woudenbergseweg in Zeist en stichtte er een uitspanning en cafe het huidige Oud
London. Deze locatie in de bossen van Zeist is uitermate geschikt om na het taxeren nog wandeling of fietstocht te maken of een bezoek je te brengen aan de Piramide van Austelitz. De volgende taxatiedagen zullen in begin 2016 plaatsvinden.

Tijdens de gratis taxatiedag gaan de deuren om 09.30 uur open. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn er taxaties. U kunt maximaal 3 voorwerpen per persoon laten taxeren.

Uitzendingen
Het nieuwe seizoen van De Utrechtse Schatkamer is vanaf begin 2016 te zien op RTV Utrecht.