Gemeente Deurne / Gemeente / Actueel / Nieuws / Mantelzorgers in het..


Het Rijk heeft het mantelzorgcompliment afgeschaft en deze taak overgedragen aan de gemeenten. Voor dit jaar hebben wij samen met het Steunpunt Mantelzorg gekozen voor de VVV bon. Voor 2016 willen we graag samen met de mantelzorgers zelf een passende vorm van waardering bedenken.

VVV Bon aanvragen

Omdat wij jammer genoeg niet iedereen kennen die voor iemand zorgt die langdurig ziek is of een beperking heeft, vragen wij u om zelf de bon aan te vragen. Dit kan tot en met 26 oktober.

U kunt de VVV bon digitaal aanvragen of via het inschrijfformulier dat bij de folder zit die op veel plekken in Deurne ligt.

Daar vindt u ook meer informatie over wie voor de bon in aanmerking komt. Meerdere mensen kunnen voor eenzelfde persoon mantelzorg verlenen en krijgen dan hiervoor allen een blijk van waardering.

VVV bon ophalen

Aansluitend aan de bijeenkomsten in het kader van de Dag van de Mantelzorg in Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden en Helenaveen wordt de VVV bon uitgedeeld aan degenen die het formulier eerder hebben ingevuld.
Als u op die momenten niet kunt, kunt u op maandag 16 november tussen 9.00 en 19.00 terecht in het Gemeentehuis in Deurne.

Meer informatie

Mia van Dijk, consulent Steunpunt Mantelzorg, is via het telefoonnummer 0493 - 35 25 00 of via de mail mia.vandijk@levgroep.nl bereikbaar voor vragen.