Veilig en comfortabel wonen, ook als u ouder wordt (Woon morgen zond..


Informatiebijeenkomst `Woon morgen zonder zorgen'

Als u ouder wordt wilt u dan zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen? Is uw antwoord daarop ja en vraagt u zich af of uw woning daarop ingericht of aan te passen is, dan is de informatiebijeenkomst `Woon morgen zonder zorgen' echt iets voor u!



Veiliger wonen met kleine aanpassingen

Veel bewoners nemen ongemakken in en rond hun woning voor lief als ze ouder worden. Dit is niet altijd nodig en kan ook nog eens onveilige situaties met zich meebrengen. Een val is dan zo gemaakt. Wist u dat veel onveilige situaties al met kleine aanpassingen te voorkomen zijn?



Kennis delen

Woonstichting Etten-Leur en de Gemeente Etten-Leur hebben een groep vrijwilligers opgeleid om, vooral oudere inwoners, informatie te geven over veilig wonen. Deze enthousiaste mensen delen hun kennis en ervaring graag met u in interessante bijeenkomsten. Deze zijn gratis te bezoeken.



Informatiebijeenkomst op 4 november

Doel van de informatiebijeenkomst `Woon morgen zonder zorgen' is inzicht geven in mogelijkheden en tekortkomingen in uw huidige woning. Wat kunt u tegenkomen aan problemen in en rond het huis als u ouder wordt? Wat kunt u zelf doen om deze problemen te voorkomen en op te lossen? Tijdens de
bijeenkomst zijn allerlei materialen te zien en krijgt u een informatiemap mee naar huis.



Meedoen?

Is uw interesse gewekt? Meld u dan aan door een email te sturen naar wmzz.etten-leur@hotmail.com. Het tijdstip en meer informatie over de bijeenkomst krijgt u dan op tijd door. U kunt op dit emailadres ook terecht met vragen en voor informatie. Heeft u geen computer, belt u dan om u aan te
melden met Woonstichting Etten-Leur via telefoonnummer (076) 502 46 00 en geef uw gegevens door.