Bijeenkomst 'Kloppend Hart' voor sportverenigingen


Bijeenkomst 'Kloppend Hart' voor sportverenigingen
08-10-2015
[IMG] Klik om te vergroten

In samenwerking met sportkoepel NOC*NSF organiseert GO-4 Sport op woensdag 4 november 2015 een interessante `Kloppend Hart' sessie voor sportverenigingen uit het Bildt, Ferwerderadiel, Leeuwarderadeel en Menameradiel.

Waar gaat de bijeenkomst over?

Tijdens deze bijeenkomst worden landelijke en regionale trends en ontwikkelingen in de sport besproken en vertellen twee personen uit de regio hoe zij een vereniging met een `kloppend hart' denken te worden of te blijven. Meer informatie over het exacte programma kunt u vinden in de officiele
uitnodiging (907.14 KB)(Lees voor) van de bijeenkomst.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 4 november in de kantine van sportpark De Waaie in St.-Annieparochie van 19:00 uur - 22:00 uur.

Interesse?

Belangstellenden kunnen zich t/m vrijdag 31 oktober aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen naar go4sport@ferwerderadiel.nl. Het inschrijfformulier wat afgelopen week naar alle verenigingen is gestuurd, invullen en terugsturen naar GO-4 Sport kan natuurlijk ook. Het inschrijf
formulier (827.93 KB)(Lees voor) is ook digitaal beschikbaar.

Wilt u zo vriendelijk zijn om deze bijeenkomst ook onder de aandacht van de (mede-) bestuursleden van uw vereniging te brengen? Wij hopen een of meerdere bestuursleden van uw vereniging te mogen verwelkomen op 4 november!