Wie herkent overvaller tankstation Emmen?


Wie herkent overvaller tankstation Emmen?

Laatste update:
08-10-2015 | 13:50

Emmen - De politie is op zoek naar de overvaller van een tankstation aan de Statenweg in Emmen. Beelden van de verdachte zijn op het Facebookaccount van de politie Emmen en het youtubekanaal van de politie gezet.

Wat is er gebeurd

Op zondag 27 september omstreeks 13:30 uur werd de kiosk van het tankstation aan de Statenweg te Emmen overvallen door een man. Naast een medewerker waren er ook twee klanten aanwezig. De politie vermoedt dat de overvaller uit de richting van het fietspad is gekomen. Dat fietspad loopt achter
het tankstation langs. Hij bedreigde de medewerker met een steekwapen en eiste geld. De klanten verlieten op dat moment de kiosk. De overvaller stopte een onbekend geldbedrag in een opvallende rose/paarse plastic tas. Hij vluchtte vervolgens door de bosjes en rende weg over het fietspad. De
overvaller had zijn hoofd en gezicht volledig bedekt door een rood/witte zogenaamde PLO-sjaal. Kijk voor de filmpjes op YouTube en/of Facebook.

Getuigen

Heeft u meer informatie over de overval of herkent u de overvaller aan bijvoorbeeld zijn loopje of kleding? Bel dan met de politie in Emmen via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.