Inspirerende sprekers in FloraHolland House op Trade Fair


08 oktober 2015

Inspirerende sprekers in FloraHolland House op Trade Fair

Het `FloraHolland House' is het middelpunt van de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer.

Floraholland Adjiedj Bakas

Fotobijschrift: trendwatcher Adjiedj Bakas

Onder het motto 'Home of Opportunities' vormt het de centrale ontmoetingsplek waar klanten en eindklanten kunnen samenkomen. Tijdens de beursdagen is er voor bezoekers dagelijks een interactief programma met interessante en inspirerende sprekers.

Styling en Social Media

Op woensdag 4 november 2015 bijten Florian Seyd en Remy Steijger de spits af als gastsprekers.

Florian Seyd is een meester bloembinder en stylist. Zijn bedrijf The Wunderkammer is gespecialiseerd in demonstraties, presentaties en workshops. Hij is verantwoordelijk voor de internationale styling en bloemdecoratie van vele evenementen, hotels en high end restaurants. Met zijn creaties van
bloemen en planten en andere bijzondere dingen uit de natuur verandert hij iedere ruimte in een bijzondere omgeving en ervaring.

Ook de Social Media komt aan bod, Remy Steijger, social media adviseur geeft advies over de juiste benadering en doelgroepbereik in de sierteeltbranche. Onder andere hoe Pinterest kan worden ingezet als communicatiemiddel om meer handel te genereren.

* www.remysteijger.nl

Inspiratie

Trendwatcher Adjiedj Bakas geeft op donderdag 5 november 2015 een energieke en positieve presentatie, waarbij hij de beursbezoeker inspireert en motiveert om dingen anders aan te pakken. Bakas is provocerend en altijd positief, juist in tijden van economische veranderingen. 'Shift happens' is
een van zijn gevleugelde uitspraken. Zijn motto: "Alleen tegenwind brengt een vlieger omhoog". Laat u inspireren!

* www.bakas.nl

Meer informatie en programma

Binnenkort is het programma van de FloraHolland House en meer informatie over de FloraHolland Trade Fair hier te vinden:

* www.floraholland.com/tradefair

Snel naar de beurs?

Via de voorregistratie kunt u uw toegangsbewijs alvast printen en heeft u snel toegang tot de beurs.

* Voorregistratie