Nijntje beweegmorgen en Aquaparty in herfstvakantie


08-10-215: In de herfstvakantie zijn er weer een paar sportieve activiteiten voor de kinderen in de gemeente Oldebroek.

Nijntje beweegmorgen

Kinderen tussen de 3 en 6 jaar uit Wezep en Hattemerbroek hebben in de afgelopen weken van gymvereniging OLVO een kennismakingsles van het Nijntje Beweegdiploma gehad. In aansluiting daarop is er in de vakantie een Nijntje beweegmorgen waarbij ze allerlei leuke gymonderdelen kunnen doen. In
samenwerking met Goed Bezig Oldebroek heeft dit traject vorm gekregen. Kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn van harte welkom, maar aanmelden via de website van Goed Bezi Oldebroek is nodig omdat er maar beperkt plaatsen beschikbaar zijn.

Maandag 19 oktober
9:00 - 10:30 uur of 11:00 - 12:30 uur
Sporthal de Kamphal, Heikamp 2 in Wezep
Kinderen 3 t/m 6 jaar
Aanmelden via de website van Goed Bezig Oldebroek

Aquaparty

Voor kinderen met een zwemdiploma in groep 5 t/m 8 is er een Aquaparty in zwembad de Veldkamp. Een actieve zwemmiddag die zwembad de Veldkamp, zwemvereniging Noord Veluwe en Goed Bezig organiseren met o.a. waterbasketbal, glijbaanrace, snorkelen, bommetje springen, zwemclinic maar ook vrij
zwemmen. Deze middag geldt het tarief; 1+1 gratis! Een van de twee dient zich aan te melden via de website van Goed Bezig Oldebroek en je kunt vervolgens samen voor EUR4,80 naar binnen.

Maandag 19 oktober
13:00 - 16:00 uur
Zwembad de Veldkamp, Oude Keizersweg 2 in Wezep
Groep 5 t/m 8 (met zwemdiploma)
Entree: 1 + 1 gratis
Aanmelden via de website van Goed Bezig Oldebroek (Een van de twee hoeft zich maar aan te melden)

VSCO Herfstspeldag

In Oosterwolde houdt voetbalvereniging VSCO op woensdag 21 oktober voor kinderen van 6 t/m 12 jaar een herfstspeldag. Tussen 13:00 en 17:00 uur zijn kinderen, zonder inschrijving, van harte welkom op sportpark de Heughte voor allerlei leuke attracties.

Informatie

Voor meer informatie is Goed Bezig Oldebroek te volgen via twitter: @CFOldebroek, facebook: facebook.com/cfoldebroek en www.goedbezigoldebroek.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met cooerdinator Rudolf Huberts via de mail of 038 375 86 58.