Deurningerstraat afgesloten


08 oktober 2015
in verband met onderhoudswerkzaamheden
undefinedVan maandag 12 oktober 2015 tot en met zaterdag 24 oktober is de Deurningerstraat in delen afgesloten voor verschillende onderhoudswerkzaamheden.

Rioleringswerkzaamheden

Van maandag 12 oktober tot en met vrijdag 16 oktober vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de riolering in de Deurningerstraat tussen de Roomweg en de Lasondersingel.

Om de overlast voor omwonenden en het verkeer zo veel mogelijk te beperken is gekozen voor herstel van het riool van binnenuit in plaats van vervanging van het hele riool. De Deurningerstraat tussen de Roomweg en de singel wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers
kunnen wel gebruik maken van de fietsstroken en het trottoir. Voor het gemotoriseerde verkeer zijn omleidingsroutes ingesteld.

Asfalteringswerkzaamheden

Vanaf maandag 19 oktober 2015 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 is de Deurningerstraat tussen de Vanekerstraat/Horstlindelaan en de Beekstraat afgesloten in verband met het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt. Om deze werkzaamheden uit te voeren wordt de weg afgesloten voor het verkeer. De
trottoirs blijven begaanbaar voor voetgangers. Voor het gemotoriseerde verkeer worden omleidingsroutes ingesteld. Voor fietsers wordt een aparte omleidingsroute ingesteld.

Regionaal verkeer

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden wordt het regionale verkeer al op de A1 en provinciale wegen geattendeerd op de afsluiting van de Deurningerstraat en geadviseerd om (met behulp van omleidingsborden) via een van de andere invalswegen Enschede binnen te rijden.