Nieuw: Yoga in Hilversum

geplaatst op 08 oktober 2015

In deze drukke tijden waarin er van alles op je af komt is het soms lastig om tot rust te komen. Misschien herken je wel het gevoel dat je hoofd loodzwaar is van alle beelden en gedachten die erin rondspoken. Daarbij wordt er in deze tijd ook veel van je gevraagd. Dit kan spanning in je lichaam en hoofd veroorzaken.

Yoga biedt uitkomst. Door aan yoga te doen gaat het lichaam zich ontspannen en wordt sterker en flexibeler. Bovendien verbetert de ademhaling. Je zult merken dat je meer energie krijgt, waardoor de dingen die je in het dagelijkse leven wilt doen je gemakkelijker afgaan.

En....yoga is voor iedereen, dus ook als je een lichamelijke beperking hebt kan je yoga doen op een stoel of op de mat. De oefeningen zijn naar wensen aangepast. En iedere yogahouding kan indien nodig op een andere manier gedaan worden en is daarbij zeker zo krachtig als de originele yogahouding. Kortom: yoga is jezelf een cadeautje geven!

Ben je geinteresseerd geraakt door bovenstaande, dan kan je je opgeven voor yogalessen bij Mirjam de Boer. Zij praktiseert al ruim 20 jaar diverse vormen van yoga en haar lessen worden gekenmerkt door enthousiasme en een warme sfeer. Voor meer informatie en/of inschrijving kan men bellen met Mirjam de Boer, telefoon 035-6221575/06-57314774.

De lessen worden gegeven in Hilversum op locatie De Zoutkeet, Zoutmanlaan 3 in Hilversum.

Binnenkort wordt er een yoga clinic speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische aandoening bij Mirjam georganiseerd. Op dit moment is daar nog geen datum voor, ben u geinteresseerd in een clinic, laat dat dan per mail even weten dan houden we u op de hoogte.