Aanleg glasvezel Schiermonnikoog van start

Aanleg glasvezel Schiermonnikoog van start(08-10-2015)

Schiermonnikoog krijgt glasvezel van Kabelnoord! Aannemer Van Gelder Telecom is momenteel druk bezig met de woningschouw. Tijdens de woningschouw wordt er samen met de bewoners bekeken waar de nieuwe glasvezelaansluiting moet worden gerealiseerd.

Graafwerkzaamheden

De aanleg van glasvezel op Schiermonnikoog gaat maandag 12 oktober aanstaande van start. Voorafgaand aan de werkzaamheden in de straat informeert aannemer Van Gelder Telecom de bewoners per brief. De aanleg vindt straat voor straat, pand voor pand, plaats. Tijdens de graafwerkzaamheden wordt de glasvezelkabel naar alle woningen en bedrijfspanden in de straat gelegd. Deze blijven tijdens de graafwerkzaamheden toegankelijk middels een loopplank over de geul. Op een later moment wordt er een installatieafspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak wordt de glasvezelkabel naar binnen gebracht en het glasvezelmodem in de woning of bedrijfspand geplaatst.

Heeft u vragen?

Voor vragen, opmerkingen of klachten over de aanleg van glasvezel op Schiermonnikoog kunt het contactformulier via www.glasvezelvankabelnoord.nl/contact gebruiken of contact opnemen via (0519) 701701, optie 4 (glasvezel).

Op www.glasvezelvankabelnoord.nl vindt u meer informatie over de aanleg van glasvezel en meer dan 100 veel gestelde vragen. Wilt u meer weten over de producten en abonnementen van Kabelnoord op het nieuwe glasvezelnetwerk? Neem dan contact op met Kabelnoord via (0519)701701 (optie 1) of kijk op www.kabelnoord.nl.