Maatschappelijke beursvloer 20 oktober


Op dinsdag 20 oktober 2015 van 13.00 - 17.30 uur houdt Stichting Trajekt in Centre Ceramique aan het Plein 1992 alweer de 5e editie van de Maatschappelijke Beursvloer Maastricht. Aangezien het werkgebied ook Heuvelland betreft, is het zeker ook de moeite waard voor ondernemers en
maatschappelijke organisaties uit Gulpen-Wittem.

Wat is de Maatschappelijke Beursvloer?

De Beursvloer is een lokaal evenement waar maatschappelijke behoeften worden verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin van het woord. Voorwaarde is dat gehandeld wordt met gesloten beurs, tegenover ieder aanbod staat een tegenprestatie van de ontvanger.

Deelnemers zijn overheden, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Denk bij de laatste aan scholen, verenigingen, buurtplatforms en vrijwilligersinitiatieven. Elk kan van deze partijen kan een of meerdere vragen hebben, maar heeft een ander ook iets te bieden. Op de beursvloer gaan ze
met elkaar in gesprek op zoek naar de juiste match!

De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Inschrijven

Deelname is zoals altijd nog steeds gratis; u dient zich wel vooraf in te schrijven. Voor meer informatie, laatste nieuws, kijk op www.beursvloermaastricht.nl. Heeft u vragen, mail ons secretariaat: maatschappelijkebeursvloermaastricht@trajekt.nl.

Download voor meer informatie onderstaand bestand.

* Uitleg Maatschappelijke Beursvloer Maastricht .pdfpdf(587,66 KB)